Telefon +45 77 32 16 60

Områder med lejemål

Hos Wagner Ejendomme
har vi flere ledige lejemål
i nogle skønne områder

Vores over 500 lejligheder er beliggende i Aalborg og Nørresundby, ligesom vores igangværende projekt StigsborgHus også ligger i Nørresundby.

Aalborg rummer mange skønne bydele, der alle har noget helt unikt at byde på. Uanset om du er mest til rolige og naturskønne omgivelser et pulserende byliv midt i gågaderne eller noget der imellem, så findes det i Aalborg.

Måske har du allerede bestemt dig for at skulle bo et helt bestemt sted, eller måske er du bare nysgerrig på hvad de forskellige områder rummer. Vi har samlet lidt oplysninger omkring de forskellige områder på siderne her, hvor du også vil kunne se de lejligheder vi har ledige i de enkelte områder netop nu.

Aalborg er Nordjyllands hovedstad, og som en lille storby rummer byen alt hvad hjertet begærer, mens den hyggelige stemningen og charmen er intakt. Vi er stolte af at være en del af denne smukke by, og brænder for at det skal være et godt sted at bo og være.

Med solide rødder i det nordjyske, lå det i kortene, at det blev Aalborg området, som vi koncentrerede vores aktiviteter omkring. Aalborg har en lang og spændende historie – og især midtbyen har mange unikke ældre bygninger. Vi er stolte af at kunne tilbyde lejemål i nogle af de smukkeste og bedst renoverede af disse.
Uanset om det handler om vores erhvervslejemål eller lejligheder til privatboliger, har vi nemlig altid haft en grundfilosofi om, at de skal leve op til en helt præcis målsætning: Det skal være steder, vi selv har lyst til at bo… eller arbejde i.
I gennem de seneste år er der kommet både nye lejemål og nye medarbejdere til. Lige nu arbejder vi på ombygning/renovering af nogle af vores eksisterende ejendomme. Samlet har vi knap 500 boliglejemål samt på den gode side af 100 erhvervslejemål.

Som udlejere føler vi et medansvar for at højne boligstandarden i Aalborg midtby, samtidig med at de smukke ejendomme, der emmer af gode byhistorier, bevares. Derfor handler en del af vores aktivitet om at investere i gamle ejendomme og sætte dem i stand.
Alle ejendommene bliver flot renoveret af dygtige lokale håndværkere og med de bedste materialer – under kærlig hensyntagen til de enkelte bygningers historie og udstråling.

Vi har de seneste år bygget nye ejendomme efter de samme målsætninger. På det historiske tidligere baneterræn, Godsbanen med 2 ejendomme og seneste Beddingen ved Aalborgs havnefront, hvor Aalborg Værft havde hjemme.

Hvor det er muligt, har rigtigt mange af lejemålene store terrasser, gårdhaver eller altaner. De skønne udearealer, store som små, er noget, vi har prioriteret meget højt. Der er kælet for detaljerne og tænkt over funktionaliteten. Alt sammen for at skabe rammerne for et godt hjem – eller et inspirerende og produktivt arbejdsliv.

Gevinsten for os, ud over glæden ved at se ejendommene udvikle sig, er gode og langvarige relationer til vores lejere.

 • Centrum

  Ledige lejemål: 10

  Se mere
 • Godsbanen

  Aalborg

  Ledige lejemål: 10

  Se mere
 • Havnefronten

  Ledige lejemål: 2

  Se mere
 • Ø-gade

  Ledige lejemål: 7

  Se mere
 • Vestbyen

  Ledige lejemål: 0

  Se mere
 • Nørresundby

  Ledige lejemål: 0

  Se mere