Telefon +45 77 32 16 60

Vestbyen

Hyggelige og velindrettede lejligheder i de skønne omgivelser

Vestbyen er en dejlig bydel placeret tæt på Aalborg Havnefront, det store friluftsbad Vester Fjordpark, AaB´s hjemmebane og meget mere.

Ved at bo i Aalborg Vestby er du blot en kort cykel- eller gåtur langs havnefronten fra Aalborg Centrum. Der er altid liv i bydelen, hvor områdets beboerne benytter de grønne arealer, handler i specialbutikkerne, mødes på caféerne og besøger Aalborg Streetfood.

Vestbyen har meget at byde på, som bl.a. gode indkøbsmuligheder, grønne oaser, Haraldslund vand- og kulturhus, togstation, travbanen og meget mere. Alle i Vestbyen kender, friluftsbadet i Vester Fjordpark, hvor der er bademuligheder, forhindringsbane, beachvolley, og hele parken summer altid af liv, når solen er fremme. Hvis man bevæger sig langs havnefronten og ind mod byen møder man de to hyggelige havne, Skudehavnen og Vestre Bådehavn, hvor ishuse, caféer- og restauranter præger de hyggelige havnemiljøer. Aalborg Streetfood er de seneste år blevet et af bydelens store samlingssteder med masser forskellige spisesteder i ét og mange arrangementer.

Vi har en ejendom beliggende i bydelen; Fredericiagade 34.
Ejendommen rummer 6 gode og velindrettede lejligheder i varierende størrelser fra 65 til 130 kvadratmeter. Ejendommen har en velholdt og flot facade med klassiske dannebrosvinduer. Tilknyttet til ejendommen er 2 garager og en lille baggård med adgang til et hyggeligt grønt område i ejerlauet bag ejendommen. Vi overtog ejendommen d. 1 juni 2021, og den er dermed en af de nyeste tilkomne i vores portefølje.