Telefon +45 77 32 16 60

Om os

Velrenoverede ejendomme med stil og atmosfære

Med solide rødder i det nordjyske, lå det i kortene, at det blev Aalborg området, som vi koncentrerede vores aktiviteter omkring. Aalborg har en lang og spændende historie – og især midtbyen har mange unikke ældre bygninger. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde lejemål i nogle af de smukkeste og bedst renoverede af disse.

Uanset om det handler om vores erhvervslejemål eller lejligheder til privatboliger, har vi nemlig altid haft en grundfilosofi om, at de skal leve op til en helt præcis målsætning: Det skal være steder, vi selv har lyst til at bo… eller arbejde i.

I gennem de seneste år er der kommet både nye lejemål og nye medarbejdere til. Lige nu arbejder vi på ombygning/renovering af nogle af vores eksisterende ejendomme. Samlet har vi knap 500 boliglejemål samt på den gode side af 100 erhvervslejemål.

Som udlejere føler vi et medansvar for at højne boligstandarden i Aalborg midtby, samtidig med at de smukke ejendomme, der emmer af gode byhistorier, bevares. Derfor handler en del af vores aktivitet om at investere i gamle ejendomme og sætte dem i stand.

Alle ejendommene bliver flot renoveret af dygtige lokale håndværkere og med de bedste materialer – under kærlig hensyntagen til de enkelte bygningers historie og udstråling.

Vi har de seneste år bygget nye ejendomme efter de samme målsætninger. På det historiske tidligere baneterræn, Godsbanen med 2 ejendomme og seneste Beddingen ved Aalborgs havnefront, hvor Aalborg Værft havde hjemme. Netop nu er byggeriet af vores største projekt til dato, StigsborgHus, igang. Her kommer hele 149 nye lejeboliger i Nørresundbys nye boligområde. 

Hvor det er muligt, har rigtigt mange af lejemålene store terrasser, gårdhaver eller altaner. De skønne udearealer, store som små, er noget, vi har prioriteret meget højt. Der er kælet for detaljerne og tænkt over funktionaliteten. Alt sammen for at skabe rammerne for et godt hjem – eller et inspirerende og produktivt arbejdsliv.

Gevinsten for os, ud over glæden ved at se ejendommene udvikle sig, er gode og langvarige relationer til vores lejere.

 

Optimal beliggenhed

Fælles for alle vores lejemål er, at de er centralt og godt beliggende. Det er ikke tilfældigt, men har en ganske naturlig forklaring. Da Wagner Ejendommes grundlægger, Sven Wagner, startede sin erhvervskarriere, var det indenfor detailhandlen. I første omgang med salg af beklædning i Wagner og Butler butikkerne. Det var naturligvis vigtigt, at butikkerne blev placeret på de bedste beliggenheder i gågademiljøet.

Samtidig ønskede vi at eje butikslokalerne. Det betød, at lejlighederne over butikkerne fulgte med, når vi købte ejendommene. Det var starten på Wagner Ejendomme.

De fleste af vores ejendomme ligger i Aalborgs gågademiljø. Wagner Ejendomme ejer også Metropol i Hjørring, som er Vendsyssels største shopping-center. Desuden har vi halvpart i Bygholm Park Hotel i Horsens og Göteborgvej 15-17.

Historie

I 1965 blev Wagner Herretøj og Drengetøj grundlagt af Sven Wagner i Storegade 10, Haderslev. Ejendommen blev købt i 1983. Butikken er der stadig.

I 1970 købte Sven Wagner den første ejendom i Aalborg, Det var Bredegade 4 med herretøjsbutikken Bristol, som Svens far havde grundlagt i 1946.

I 1971 startede Engrosvirksomheden Texman, der leverede herretøj til butikker i Danmark og Nordeuropa. Wagner og Texman indgår i dag, sammen med Tøjeksperten, i PWT Group. Denne del af virksomheden er siden blevet solgt fra. 

Samme år blev den første Butler Butik etableret af Sven Wagner i Algade 5 i Aalborg – i øvrigt samtidig med at de første forvaskede jeans ramte landet. Butler blev dengang lanceret som en af Danmarks første jeansshops. Bygningen i Algade husede også Texman i baggården.

Butler er siden blevet til Butler-Richard-Loftet samt Modström, der også driver engrosvirksomhed. Helle Wagner er ejer heraf.

Wagner Ejendomme, med Trine Wagner som direktør, ejes af familien Wagner.