Telefon +45 77 32 16 60
Swipe

Vor Frue Plads 8 2., lejl. 1, 9000 Aalborg

Helt ny penthouselejlighed med 2 altaner i gågaden

I gågaden i Aalborg ligger den smukke og nyrenoverede ejendom Bredegade 4/Vor Frue Plads 8. Her er 1. og 2. sal blevet indrettet med 7 helt nye og smukke lejligheder. Lejlighederne er netop nu ved at blive færdiggjort.

Ejendommen har ganske enkelt det hele; Super god beliggenhed, elevator, lys og smuk opgang, cykelparkering i kælderen, kælderrum til opbevaring samt mulighed for leje af ekstra depotrum. 

Penthouselejligheden her på 2. sal er med 2 lækre altaner mod henholdsvis Bredegade og Vor Frue Plads. Lejligheden byder inden for i en fin entré, hvorfra vi træder ind i en stor og lækker opholdsstue med adgang til den store altan og med en smuk udsigt over byens tage. Opholdsstuen ligger i åben forbindelse med det stilfulde, moderne og store spisekøkken. Det rummelige soveværelse er med skabsvæg og adgang til den fine altan mod Bredegade. Herudover er der et fint kontor/værelse og et lækkert badeværelse med vaskesøjle. Køkken og bad er med moderne og stilfuldt inventar fra Invita. Lejligheden er med flotte egetræsparketgulve, gulvvarme i alle rum, alt i hårde hvidevarer, flotte gulv-til-loft vinduer, der sikrer et flot lysindfald. 

Beliggenheden er så central, som den kan blive, med den hyggelige gågade på den ene side af ejendommen og Vor Frue Kirke og den smukke grønne plads bag denne på den anden side. Ejendommen er desuden omgivet af de charmerende gamle byhuse i bl.a. Klokkestøbergade og Hjelmerstald, der danner rammerne om de hyggeligste små gåture. 
Herudover er der nemt til dagligvareindkøb, grønne områder, havnefronten, offentlig transport og meget mere. Kort sagt; Man har alt, hvad hjertet begærer lige udenfor hoveddøren. 

Der er mulighed for at leje parkeringsplads i nærområdet. 

Dato for næste åbnet hus: X-dag xx.xx kl. 

Lejemålet

 • Type Lejlighed
 • Sagsnummer 10-1140-6
 • Værelser 3 værelser
 • Kvadratmeter 119 m2
 • Energimærke A 2020
 • Overtagelse 1. marts 2023

Økonomi

 • Husleje ekskl. forbrug 13.900 kr./md.
 • Forbrug 900 kr./md.
 • Depositum 41.700 kr.
 • Forudbetalt leje 13.900 kr.

Kontakt

Er du interesseret i en fremvisning eller har du spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 32 16 60 eller sende os en mail her.

Jeg er muligvis interesseret i lejemålet, så jeg vil gerne...

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail.

  * Skal udfyldes