Telefon +45 77 32 16 60
Swipe

Vesterbro

68A

Spændende nybyggeri som var indflytningsklart i september 2014. Planlægningen af byggeriet havde været langvarig – især fordi Historisk Museum først ville undersøge grunden. Museet gravede i 8 måneder og fandt en del af byens middelalderlige befæstning med voldgrav. Voldgravens nordlige del gik gennem nr. 68 og forbandt Hasseris å med Vesterå. Der blev fundet velbevarede rester af 2 huse fra renæssancen (1536-1660).

Men byggeriet kom i gang, og resultatet blev en smuk ejendom i funkis stil, der fuldender denne plads på Vesterbro. Ejendommen indeholder Burger Boom, 10 flotte lejligheder (på mellem 78 -97 kvadratmeter) samt tagterrasse med udsigt over hele Aalborg og Limfjorden. Det er et flot hus, som vi er meget stolte af.

Bygningen blev i 2015 præmieret for at give et ”dristigt bud på nutidigt byggeri på Vesterbro.” I motiveringen står blandt andet: Den fine detaljering af facaden og den dristige form gør byggeriet til et fint indslag i gadens stramme funkisbebyggelse. Tilpasning til de nære omgivelser har ikke været en nem opgave for det nye byggeri, men er lykkedes med ganske få elementer, som de afrundede altaner og afslutningen af den øverste etage.