Telefon +45 77 32 16 60

15. december 2022

Udlejning af lejlighederne i Bredegade/Vor Frue Plads

I gågaden i Aalborg ligger den smukke og nyrenoverede ejendom Bredegade 4/Vor Frue Plads 8 (adgang fra Vor Frue Plads). Her er 1. og 2. sal blevet indrettet med 7 helt nye og smukke 2 og 3 værelses lejligheder. Lejlighederne er klar til indflytning 1. marts 2023.

Der er nu kun 2 ledige lejligheder i ejendommen; Én 2-værelses og én 3-værelses. 

Ejendommen har ganske enkelt det hele; Super god beliggenhed, elevator, lys og smuk opgang, cykelparkering i kælderen, kælderrum til opbevaring samt mulighed for leje af ekstra depotrum. 

Lejlighederne er beliggende på 1 og 2. sal. Fælles for alle lejlighederne er, at de er særdeles velindrettede med en gode planløsninger og alle har store altaner. De har alle et flot lysindfald fra de store vinduespartier og er udført i kvalitetsmaterialer. Køkken og bad er med moderne og stilfuldt inventar fra Invita med en flot kombination af glatte hvide fronter og varme lamelfronter i egetræ. Lejligheden er med flotte egetræsparketgulve, gulvvarme i alle rum, alt i hårde hvidevarer samt quooker.

Beliggenheden er så central, som den kan blive, med den hyggelige gågade på den ene side af ejendommen og Vor Frue Kirke og den smukke grønne plads bag denne på den anden side. Ejendommen er desuden omgivet af de charmerende gamle byhuse i bl.a. Klokkestøbergade og Hjelmerstald, der danner rammerne om de hyggeligste små gåture. 
Herudover er der nemt til dagligvareindkøb, grønne områder, havnefronten, offentlig transport og meget mere. Kort sagt; Man har alt, hvad hjertet begærer lige udenfor hoveddøren. 

Der er mulighed for at leje parkeringsplads i nærområdet. 

Ring til os på tlf. 77 32 16 60 for at høre mere om lejlighederne.