Telefon +45 77 32 16 60

15. juni 2022

Renovering giver nyt liv til ældre lejemål

Der har været fart på både befolkningstilvæksten og boligmarkedet i Aalborg gennem de seneste år. Derfor har man hos Wagner Ejendomme løbende haft fokus på at opfriske ejendomsselskabets ældre lejemål, så boligerne fortsat kan huse lejere i fremtiden.

Aalborg har de seneste år udviklet sig fra rå industriby til innovativ universitetsby, som i dag danner ramme for uddannelse og kulturelle oplevelser for byens borgere, der hvert år bliver flere og flere. For at kunne følge med befolkningstilvæksten, har boligmarkedet ligeledes galopperet afsted med nye byudviklingsprojekter, som fortsætter med at vinde frem flere steder i Nordjyllands hovedstad.

Hos Wagner Ejendomme er der også løbende nye projekter på tegnebrættet, men ejendomsselskabet har i lige så stor grad fokus på, hvordan de ældre lejemål ved hjælp af større og mindre renoveringer kan besvares, så lejere fortsat kan få glæde af boligerne i mange år frem. Det populære Øgadekvarter i Aalborg er et af de områder, hvor Wagner Ejendomme løbende har fortaget gennemgribende renoveringer af flere boliglejemål, så hverdagens boliger i højere grad følger med tidens udvikling og krav fra nutidens lejere.

– Renovering af private boliger frem for kun at bygge nyt bidrager til, at vi kan imødekomme en bredere skare af beboere med forskellige ønsker, behov og økonomiske muligheder. Der bor eksempelvis mange unge og studerende i Øgadekvarteret, og derfor har vi også haft stort fokus på at opretholde favorable huslejepriser, så vi fortsat kan tilbyde lejemål, som henvender sig til alle grupper af lejere, fortæller Trine Wagner, direktør i Wagner Ejendomme.

I dag råder Wagner Ejendomme over to ejendomme med mere end 100 beboelseslejligheder i Øgadekvarteret.

Renovering sikrer nutidigt og moderne udtryk

Renovering af lejlighederne i Øgadekvarteret sker løbende og efter behov, og aktuelt er Wagner Ejendomme i gang med at totalrenovere en af ejendomsselskabets ældre lejligheder i området. Det drejer sig om Læsøgade 15 3. th., og renoveringen omfatter blandt andet nyt køkken med hårde hvidevarer samt et moderniseret badeværelse, der giver den 93 kvadratmeter store bolig et moderne og nutidigt udtryk.

Det er på ingen måder udsædvandligt, at badeværelse og køkken er nogle af de elementer, som vi udskifter i vores ældre lejemål, da mange af nutidens lejere netop efterspørger dette. På den måde kan vi virkelig se, at tiden har ændret sig fra de små køkkener vi kender fra 70’erne til i dag, hvor mange lejere sætte pris på et større og moderne, som familie og venner kan samles i, forklarer Trine Wagner, direktør i Wagner Ejendomme, der glæder sig til at se det færdige resultat, når renoveringen er overstået.

Renoveringsprocessen af Læsøgade 15 3. th. nærmer sig sin afslutning og forventes at stå klar til indflytning til august.