21. september 2017

REJSEGILDE JYLLANDSGADE 10 DEN 19/9-2017

Wagner Ejendomme med til at skrive historie på Godsbanen

 

62 nye boliger på Jyllandsgade 10 står klar til indflytning i foråret 2018

 

Wagner Ejendomme er den første private bygherre på Godsbanen i Aalborg, og det skortede da heller ikke på hverken ros eller anerkendelse, da bygherren sammen med rådgivere og håndværkere holdt rejsegilde på 62 nye boliger, der står klar til indflytning i foråret 2018, og som allerede har skabt stor interesse hos potentielle lejere.

Jyllandsgade 10 er Wagner Ejendommes største nybyggeri til dato. I alt dækker projektet over 62 lejligheder, ét erhvervslejemål og én café – i alt 6.500 etagemeter plus parkeringskælder med 56 p-pladser i to etager. Den 1. september 2016 flyttede beboerne ind i Wagner Ejendommes første byggeri på Godsbanen, Godsbanen 7A. Her er opført 56 lejligheder samt ét erhvervslejemål på tilsammen 4.500 etagemeter.

 

Grønt fællesrum

 

I Jyllandsgade 10 er boligerne placeret rundt om et atrium med grøn beplantning. Adgang til lejlighederne sker via en svalegang, ligesom gangbroer på tværs vil forene svalegangene. Det åbne fællesareal vil være delvist overdækket med et glastag, som tillader den friske luft at strømme ind. Endelig bliver der indrettet en attraktiv fælles tagterrasse.

Lejlighederne vil variere i størrelse og rumindretning. Der er således ni forskellige størrelser fra 60 til 117 kvm.

 

Stor interesse

 

– Vi har rigtig store forventninger til byggeriet, som er ambitiøst og gennemtænkt ned til mindste detalje. Vi kan konstatere, at byggeriet allerede har skabt stor interesse blandt nye, potentielle lejere. Vi har således allerede haft de første henvendelser, og i oktober indretter vi en prøvelejlighed, således at det bliver muligt at få et realistisk indtryk af, hvordan lejlighederne kommer til at se ud, fortalte administrerende direktør i Wagner Ejendomme, Trine Wagner ved rejsegildet.

 

Bygget for fremtiden

 

Markedsdirektør hos Rambøll Arkitektur, arkitekt Christopher Riekehr, var ikke i tvivl om, at Jyllandsgade 10 er et af de flotteste byggerier på Godsbanen og placeret på en af de mest centrale placeringer i hele postnummer 9000.

– Jyllandsgade 10 er bygget for fremtiden, og Wagner Ejendomme er som den første private bygherre på Godsbanen med til at skrive historie som en vigtig brik i transformationen af et industrielt erhvervsareal til en helt ny, aktiv og attraktiv bydel midt i Aalborg, påpegede Christopher Riekehr, der roste Wagner Ejendomme for at have pionérånden og modet til at opføre to store beboelsesejendomme.

– Jyllandsgade 10 er opført i de bedste materialer og er indrettet med et spændende atrium og veldisponerede lejligheder. Bygningen har et stærkt udtryk og en skarp identitet, som er med til at placere Wagner Ejendomme centralt på Godsbanen, konstaterede arkitekten, inden et halvt hundrede håndværkere og rådgivere stillede sig i kø foran Slagter Stillers pølsevogn.

 

Godt 400 lejemål

 

Wagner Ejendomme har godt 400 lejemål fordelt på 40 bygninger, heraf er omkring en fjerdedel erhvervslejemål, mens resten er boliger. Alle ejendommene er flot renoveret af dygtige lokale håndværkere og med de bedste materialer – under kærlig hensyntagen til husets historie og udstråling. Wagner Ejendomme er således i gang med at forvandle Jutlander Banks tidligere lokaler på Boulevarden til to erhvervslejemål og 11 herskabelige lejligheder, der forventes klar til indflytning i første halvdel af 2018.

Foruden bygninger i Aalborgs midtby ejer Wagner Ejendomme også bl.a. METROPOL ShoppingCenter i Hjørring.